بازدید رییس کمیته آی تی از روند پیشرفت زیر ساخت های آی تی در در بیمارستان امام حسن بجنورد

پنج شنبه ١٧ فروردين ١٣٩٦ ساعت ٥:١٠ ق.ظ   (بازدید : 36 نفر)

به گزارش وبدا مهندس" وحیدی فر " و جمعی از همکاران آی تی از روند پیشرفت زیر ساخت های آی تی بیمارستان امام حسن (ع) بازدید کردند و طی این بازدید روند پیشرفت زیر ساخت های ای تی را رضایت بخش عنوان کرد.
وی افزود:طی این بازدید اشکالات و ایرادات مشخص شد جهت رفع نقص به پیمانکار مربوط ارایه گردید.
وی از دیگر مواردی که مورد بازدید و بررسی قرار گرفت به تحویل اولیه فیبر نوری توسط شرکت مخابرات و خطوط voìp,تعریف خطوط داخلی تلفن بر سرورهای ارتباطات ، برقراری ارتباط بی سیم بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی شیروان با دیتاسنتر دانشگاه اشاره کرد از دیگر اقدامات این کمیته می توان نصب و راه اندازی سامانه PACS در دو بیمارستان جدید ذکر کرد سیستم بایگانی و تبادل تصاویر پزشکی (PACS) قابلیت‌های جدیدی را در این حوزه تصویربرداری پزشکی به ارمغان آورده‌اند که کاهش مراحل کاری، صرفه‌جویی در زمان، افزایش کارایی، دسترسی راحت‌تر به تصاویر و گزارشات قدیمی، وقفه‌های کاری کمتر، کاهش هزینه نیروی انسانی، جلوگیری از گم شدن تصاویر، کاهش فاحش زمان لازم از اخذ تصویر تا رسیدن آن به دست پزشک، افزایش حجم خدمات درمانی و ده‌ها مزیت دیگر از دستاوردهای بکارگیری تکنولوژی IT در حوزه داده‌های پزشکی است.