تحول ایجاد شده در حوزه سلامت استان قابل لمس است

پنج شنبه ١٧ فروردين ١٣٩٦ ساعت ٢٠:٢٠ ب.ظ   (بازدید : 32 نفر)

به گزارش « وب دا » نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان بجنورد با بیان این مطلب گفت : تحول ایجاد شده در حوزه سلامت نشان دهنده این است که مجموعه دانشگاه با یک چشم انداز مشخص گام به گام جلو رفته تا مشکلات را برطرف کند و زمینه ارائه خدمت را فراهم آورد .

حجت الاسلام یعقوبی ضمن تقدیر از عملکرد خوب دانشگاه در چندین سال اخیر اظهار داشت : مدیریت نقش مهمی در رسیدن به اهداف دارد ، مدیران باید با روحیه جهادی و انقلابی به کار اصلی یعنی خدمت به مردم بپردازند.

وی با اشاره به پروژه های بزرگ بهداشتی و درمانی استان بیان کرد : با راه اندازی بیمارستان های جدید و ارائه خدمات درمانی مطلوب تر ، اعتماد مردم  به مسئولین و نظام قوی تر می شود و مردم حس خواهند کرد مسئولین درد آن ها را احساس و برای درمان درد و رفع مشکلاتشان برنامه ریزی می کنند.