ارتقای کیفیت و کمیت خدمات درمانی با راه اندازی بیمارستان های جدید استان

شنبه ١٩ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١٨:٢٠ ب.ظ   (بازدید : 89 نفر)

به گزارش « وب دا » مدیر کل بیمه سلامت خراسان شمالی با تاكيد بر اين مطلب بیان کرد : با راه اندازی بیمارستان های جدید ، مراجعه بیماران به خارج از استان برای دریافت خدمات تخصصی و فوق تخصصی کاهش پیدا می کند و باعث رضایت مندی  بیماران خواهد شد.

دکتر « محسن رعنایی » با بیان اینکه  از بیمارستان ها علاوه بر ارائه خدمات درمانی ، انتظار فعالیت هاي ديگر در حوزه سلامت را نیز داریم ، افزود : تعداد زیادی از مردم به عنوان بیمار ، همراه بیمار و ملاقات کننده به بیمارستان ها مراجعه می کنند كه مي تواند فرصت ارزشمندي برای آموزش و اطلاع رسانی به این گروه از افراد در خصوص نحوه پیشگیری از بیماری ها ، مراقبت های صحیح در زمان ابتلا به بیماری های مزمن و تشخیص بهنگام بیماری ها باشد .

این مسئول در ادامه تصریح کرد : بیمارستان ها با کمک به توانبخشی بیماران نيز مي توانند زمینه بازگشت زودهنگام آنان به صحنه کار و زندگی را دراسرع وقت فراهم آورند.

دکتر « رعنایی » همچنین بیان کرد : خدمات دولت در اجرای برنامه طرح تحول نظام سلامت و تلاش ویژه دانشگاه علوم پزشکی برای اجرای صحیح این طرح در استان و تلاش مضاعفی که برای تکمیل و راه اندازی بیمارستان ها انجام داده است ،قابل تقدیر می باشد.