نصب و راه اندازی تجهیزات پزشکی و غیر پزشکی بیمارستان هاشمی رفسنجانی شیروان

شنبه ١٩ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١٨:٢٢ ب.ظ   (بازدید : 69 نفر)

به گزارش وبدا مسئول راه اندازی این بیمارستان گفت:تجهیزات مخابراتی و پزشکی و it با کیفیت بالا تهیه و بیش از ۸۰۰ درصد این تجهیزات نصب و راه اندازی شده است  و در این خصوص حداقل مشکلات وجود دارد.

دکتر"فریمان ابراهیم زاده" اظهار داشت: به پیمانکار ۴۵ روز برای رفع نقایص احتمالی مهلت داده شده است و با نظارت دانشگاه عملیات خود را پیگیری می کند.

وی تاکید کرد: مد نظر ما فرایند راه اندازی همزمان با فرایند افتتاح است و این امر اتفاق مبارکی است که به محض افتتاح رسمی توسط رییس جمهور محترم پذیرش بیمار انجام شود.‌

به گفته وی در گام نخست پذیرش در بخش های اورژانس و داخلی  انجام خواهد گرفت،به تدریج انتقال برخی بخش ها را خواهیم داشت و هدف این است که با راه اندازی تدریجی افزایش سطح رضایت مندی شهروندان عزیز مهیا گردد .