جذب ۲۵۰ نفر نیروی انسانی با افتتاح بیمارستان هاشمی رفسنجانی شیروان ؛امیدی برای توسعه اشتغال

شنبه ١٩ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١٨:٢٣ ب.ظ   (بازدید : 140 نفر)

به گزارش وبدا فرماندار شیروان ضمن بازدید از بیمارستان تخصصی 220 تختخوابی این شهرستان و در نشست با استاندار و مسئولان دانشگاه با تاکید بر این مطلب گفت:پیگیری های رییس دانشگاه سبب شد سرعت کار افزایش یابد .

مهندس"عباسعلی صفایی"اظهار داشت: این پروژه در بحث اشتغال در این شهرستان موثر خواهد بود و به جذب نیروی انسانی بسیار کمک می کند.

به گفته وی این بیمارستان قبل از دولت یازدهم ۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و در سال های اخیر تجهیز و ساخت بیمارستان پیگیری شد و اکنون در حال اتمام است.

وی تاکید کرد:عزم جدی تمام کسانی که پای کار آمدند سبب شد این پروژه ظرف سه سال به پیشرفت حدود صددرصدی برسد.

وی در پایان از زحمات استاندار ، ریاست دانشگاه و فعالان این حوزه نیز به خاطر خدمت خالصانه و تلاش جهادی برای افتتاح پروزه تقدیر کرد.