لزوم توجه خیرین به حوزه سلامت استان

شنبه ١٩ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١٨:٢٧ ب.ظ   (بازدید : 18 نفر)

به گزارش وبدا دکتر"ابراهیم گلمکانی"اظهار داشت: هزینه های حوزه سلامت با وجود حمایت های دولتی همچنان بالاست و نیاز به حمایت های خیرین ، بزرگان و معتمدین مردم احساس می شود .

رییس دانشگاه علوم پزشکی در بازدید از بیمارستان تخصصی هاشمی رفسنجانی شیروان با تاکید بر این مطلب گفت:بازدید های مکرر و نظارت مستمر از پروژه در جهت سرعت بخشیدن به کار انجام می شود و همکاران کارها را به نحو قابل قبولی انجام می دهند در عین حال هیچگاه دقت و کیفیت را فدای سرعت نکرده ایم.

دکتر گلمکانی اظهار داشت:حجم کار بسیار بالاست و تجهیز و آمادگی راه اندازی بیمارستانی در این حد کار بزرگی است.

به گفته وی بخش زیادی از کارها انجام شده و بخش دیگری از امور که بر عهده برخی شرکت هاست چالش هایی دارد اما روی هم رفته روند را مثبت ارزیابی می کنیم.

وی در خصوص بحث هتلینگ بیمارستان های جدید و تکریم ارباب رجوع و رفاه حال بیماران و مراجعین گفت: در بیمارستان های جدید سعی شده حقوق شهروندی بخوبی رعایت شود و شرایط نزدیک  به استاندارد جهانی باشد .

وی افزود:خوشحالیم در ابتدای سال جاری و در سومین سالگرد طرح تحول سلامت بیمارستان با حضور رییس جمهور محترم افتتاح و راه اندازی می شود و امیدوارم  بهره خیر آن شامل حال همه مردم بشود و عدالت در سلامت گسترده تر گردد.