تحقق وعده رئیس جمهور محترم در اتمام پروژه های بزرگ استانی تا پایان دولت یازدهم

يكشنبه ٢٠ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١٣:٤٥ ب.ظ   (بازدید : 78 نفر)

به گزارش « وب دا » مشاوراستاندار و فرماندار شهرستان بجنورد با بیان این مطلب گفت :خوشبختانه خدمات دولت با توجه به برنامه ریزی های انجام شده و با تاکیدات خاص ریاست محترم جمهوری بر بهره برداری از کلیه پروژه های عمرانی(که در این دولت آغاز شده ) تا پایان دولت یازدهم ؛در خراسان شمالی با افتتاح پروژه های بزرگي از جمله  بیمارستان 320 تختخوابی بجنورد و سایر پروژه های آماده بهره برداری تحقق خواهد یافت.

دکتر« محمود ثمینی » با بیان اینکه افتتاح و راه اندازی بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد با تجهیزات  و فضای فیزیکی مناسب زمینه ارائه خدمات درمانی مطلوب به مردم را فراهم خواهد کرد ، تصریح کرد: درخواست ما از دانشگاه علوم پزشکی استان و وزارت متبوع ، تخصصی شدن واحدهای بیمارستان(استفاده از امکانات روز آزمایشگاهی ،تجهیزات پزشکی و جذب پزشکان متخصص و فوق تخصص بیشتر ) به طور کامل است.

این مقام مسئول همچنین در خصوص وضعیت جاده بیمارستان 320 تختخوابی بجنورد بیان کرد : انشاا... تعریض و روکش آسفالت جاده ارکان ( جاده منتهی به بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد ) نيز در سال جاری با تخصیص اعتبار انجام خواهد شد.

دکتر « ثمینی » در پایان با اشاره به برنامه طرح تحول نظام سلامت ، افزود : اجرای طرح تحول نظام سلامت خدمت بزرگی به بخش درمان جامعه بوده که رضایتمندی مردم را حاصل کرده است و امیدواریم علاوه بر این خدمات ارزنده دولت در نظام سلامت، انشاءلله خدماتی بیش از پیش برای درمان بیماران خاص نیز در نظر گرفته شود.