تحول در عرصه سلامت با افتتاح بزرگ ترین مراکز درمانی استان

يكشنبه ٢٠ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١٣:٤٦ ب.ظ   (بازدید : 63 نفر)

به گزارش « وب دا » استاندار خراسان شمالی با بیان این مطلب اظهار داشت: تکمیل ، تجهیز و بهره برداری از 2 بیمارستان بزرگ خراسان شمالی که در مجموع ، 540 تخت به ظرفیت مراکز درمانی این استان اضافه می کند ، نمودی از اهتمام دولت تدبیر و امید به توسعه خدمات پایه و تخصصی بهداشتی و درمانی و تکریم و جلب رضایتمندی حداکثری عموم آحاد جامعه است.

« محمد رضا صالحی » تصریح کرد : دولت یازدهم با اجرای طرح تحول سلامت با وجود همه تنگناهای مالی، ثابت کرد برای کاهش آلام بیماران و خانواده های آنان از هیچ کوششی فروگذار نمی کند.

به گفته وي با بهره برداری از طرح های بیمارستانی جدید در خراسان شمالی، گام بزرگ دیگری در این راستا برداشته شده است؛ به گونه ای که طی حدود 3 سال گذشته، 88 هزار مترمربع به فضای بهداشتی و درمانی این استان افزوده شده که معادل تقریبی 75 درصد تمام آن چیزی است که در نیم قرن اخیر در این خطه مهیا و ساخته شده بود.

این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه تکمیل و بهره برداری بیمارستان 320 تختخوابی تخصصی و فوق تخصصی امام حسن(ع) در مرکز استان و بیمارستان تخصصی 220 تختخوابی آیت الله هاشمی در شهرستان شیروان هم در ادامه این تلاش ها محقق شده است ، افزود : روند ساخت این بیمارستان ها که تا پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم به کندی پیش می رفت، در این دولت به گونه ای شتاب گرفت که با تزریق بیش از 2 هزار میلیارد ریال اعتبار از منابع مختلف ملی، استانی و سفرهای رهبری و ریاست جمهوری، امروز به مرحله بهره برداری رسیده و 47 هزار مترمربع به زیربنای مراکز درمانی این استان افزوده است.

وی یاد آور شد : با توجه به تجهیز این دو مرکز درمانی به تجهیزات تخصصی و فوق تخصصی روز و با توجه به عزم دولت یازدهم بر تسهیل شرایط ماندگاری پزشکان متخصص و فوق تخصص در استان، از این پس به ندرت اعزام بیماران این خطه به مراکز درمانی تخصصی استان های مجاور را شاهد خواهیم بود.