جهش خدمات درمانی سطح دو و سه با راه اندازی بیمارستان های جدید

دوشنبه ٢١ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١١:٤٣ ق.ظ   (بازدید : 153 نفر)

به گزارش « وب دا » معاون بهداشتی دانشگاه در آستانه افتتاح بزرگترین پروژه های درمانی استان توسط رئیس جمهور ، بیان کرد : در استان به ویژه در مرکز استان به دلیل کمبود فضای فیزیکی و تخت های بستری ، با معضل ازدحام در بخش های اورژانس و بستری بیمارستان ها مواجه بودیم که خوشبختانه با افزایش 540 تخت به تخت های بستری استان این معضل برطرف خواهد شد.

دکتر « سید احمد هاشمی » تصریح کرد : با راه اندازی این بیمارستان ها عوارض ناشی از تاخیر درمان بیماری ها کاهش و مدت درمان و بستری بیماران با توجه به تسریع زمان بستری کاهش می یابد .

به گفته وی همچنین از ارجاع بیماران مبتلا به بیماری های مزمن از جمله بیماران روماتیسمی و ... که نیاز مکرر به بستری دارند به دلیل نبود تخت بستری به شهرها و استان های همجوار جلوگیری شده و هزینه های درمانی این بیماران کاهش خواهد یافت.

این مقام مسئول همچنین با اشاره به فعالیت دانشکده های پزشکی و پرستاری - مامایی در استان افزود : با فضای آموزشی که در این بیمارستان ها در نظر گرفته شده است کیفیت آموزش ، سطح عملی و مهارت های این دانشجویان افزایش خواهد یافت.