تشریح فعالیت های کمیته خبر و اطلاع رسانی شورای رسانه ای افتتاح پروژه های دانشگاه

دوشنبه ٢١ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١١:٤٦ ق.ظ   (بازدید : 72 نفر)

به گزارش « وب دا » مسئول کمیته خبر و اطلاع رسانی شورای رسانه با اشاره به فعالیت های انجام شده در کمیته خبر شورای رسانه بیان کرد : از بیست و نهم اسفند ماه 95 تا کنون کمیته خبر و اطلاع رسانی با انجام مصاحبه ، گزارش گیری ، پوشش خبری جلسات و بازدیدها و تولید خبر در زمینه افتتاح و راه اندازی بیمارستان 320 تختخوابی تخصصی و فوق تخصصی امام حسن (ع) بجنورد و بیمارستان 220 تختخوابی آیت الله هاشمی رفسنجانی شیروان ، توانسته بیش از 90 خبر تولید نماید.

مهندس « بهرخ بهین » تصریح کرد : از این تعداد ، 80 خبر تاکنون در سایت دانشگاه و بیش از 70 خبر در بخش اخبار دانشگاه های وزارت بهداشت بارگذاری گردیده شده است.

وی همچنین افزود : برگزاری نشست خبری ریاست محترم دانشگاه با محوریت بزرگترین پروژه های درمانی استان ،رصد دقیق رسانه ها و آرشیو اخبار مربوط به دانشگاه ، تهیه چندین شماره بولتن از اخبار تولیدی ، رایزنی و برقراری ارتباط با اصحاب رسانه استان جهت انعکاس ویژه اخبار مربوط به افتتاح پروژه های بزرگ استان از دیگر اقدامات انجام شده توسط این کمیته می باشد.