برگزاري مانور آمادگي جهت افتتاح بیمارستان ۲۲۰ تختخوابي تخصصی آيت الله هاشمی رفسنجانی شیروان

چهارشنبه ٢٣ فروردين ١٣٩٦ ساعت ٨:٣٤ ق.ظ   (بازدید : 25 نفر)

به گزارش وبدا اين مانور در شب ميلاد با سعادت اميرالمومنين حضرت علي (ع) با حضور رییس دانشگاه،معاونین ،مديران و اعضای ستاد راه اندازی پروژه بيمارستان انجام گرفت.
مسئول راه اندازی بیمارستان شیروان با اعلام اين خبر گفت:این برنامه به منظور بررسی نواقص و مشکلات احتمالي برگزار شد و تمامی بخش های بیمارستان مورد بازديد و بررسی قرار گرفت.
دکتر"ابراهیم زاده"اظهار داشت:با یاری خداوند متعال ، به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و در راستاي فرامین مقام معظم رهبری ، طرح تحول نظام سلامت دولت تدبیر و امید با مديريت جهادی ریاست محترم دانشگاه و تیم هماهنگ و همراه و تلاشهای شبانه روزی پرسنل محترم بیمارستانی حتی در ايام تعطیلات نوروزی و همچنین با تلاش های ارزشمند نماینده محترم مردم شریف شیروان ،بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی تخصصی به مرحله افتتاح و بهره برداري رسيده است.
وي افزود:بخش های این بیمارستان شامل اورژانس،اورتوپدی،سی سی یو،آی سی یو،اتاق عمل،رادیولوژی و آزمایشگاه است و از بهترین تجهیزات و منابع انسانی کارآمد و ورزیده برخوردارمي باشد.
وی خاطرنشان كرد:در بخشهای بستری نیز امكانات و تجهيزات لازم فراهم آمده است و به امور رفاهی همراهیان بیمار نيز به خوبي توجه شده است .
وی ابراز امیدواری كرد كه با افتتاح بیمارستان ۲۲۰ تختخوابي تخصصی آيت الله هاشمی رفسنجانی ،تحول سلامت در اين شهرستان بطور کامل اتفاق خواهد افتاد.