ارتقاء سطح برخورداری از خدمات درمانی با افتتاح بیمارستان های جدید بجنورد و شیروان

چهارشنبه ٢٣ فروردين ١٣٩٦ ساعت ٩:٣٢ ق.ظ   (بازدید : 12 نفر)

به گزارش وبدا مدیر کل انتقال خون خراسان شمالی با تاکید بر این مطلب گفت: با افتتاح بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد و آيت الله هاشمی رفسنجانی شیروان طبق شاخص های وزارت بهداشت میزان تخت های بیمارستانی به نسبت جمعيت در استان افزایش مي يابد و به استانداردهای کشوری خواهیم رسید.

دکتر"احسان روشن روان" اظهار داشت:با توجه به اینکه پیش از این،بیماران در برخي شرايط خاص در برخی بخش های بیمارستانی باید در انتظار خالی شدن تخت ها باقي مي ماندند، از این پس این مشکل برطرف خواهد شد.

وی با اشاره به این که افتتاح این دو بیمارستان بزرگ ترین تحول نظام سلامت در استان را رقم خواهد زد ، گفت:قطعا بیمارستان 320 تختخوابی تخصصی و فوق تخصصی امام حسن(ع) بجنورد با امکانات و تجهیزات پیشرفته و پزشکان مجرب یکی از مراکز درمانی موجه و مؤثر در شمال شرق ایران خواهد شد.

وی تصریح کرد: این امر سبب افزایش برخورداری از خدمات درمانی می شود و زمینه اعزام ها و مهاجرت هاي درماني ناگزير را، کم خواهد كرد.

روشن روان ادامه داد: اميدوارم در آینده بتوانیم با عملكردي قابل توجه در مراكز درماني استان در بحث توریسم درمانی هم كه امروزه يكي از راه هاي توسعه جوامع محسوب ميشود فعالیت کنیم .

وی در ادامه اجرایی شدن طرح تحول را نقطه عطفی در نظام سلامت کشور دانست و اظهار داشت :ارتقای سطح ارائه خدمات بهداشتی و درمانی از اولویت های حوزه سلامت است و اقدامات زیرساختی که در این حوزه در دولت تدبیر و امید صورت گرفته بر کسی پوشیده نیست.

دکتر"روشن روان" اظهار داشت:با اجرای طرح تحول نظام سلامت پرداخت از جیب مردم روال معکوس گرفت و کاهش یافت،با افتتاح کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی تمامي اقشار جامعه از طبقات مستضعف تا متوسط جامعه از شرایط به نسبت مساوی برخوردار شدند .

وی تصریح کرد: با اجرای این طرح میزان پذیرش و بستری بیماران در مراكز درماني افزایش پيدا كرده است و بسياري ازکسانی که بواسطه مشكلات مالی اجبارا با درد و رنج بيماري خود كنار آمده بودند و از ترس هزينه های بالا قادر به مراجعه به مراكز درماني نبودند طي اين مدت تحت مداوا قرار گرفتند.

وی افزود: اين طرح در راستاي فرمايش رهبر فرزانه انقلاب كه فرمودند «بيماران نبايد بجز دغدغه بيماري، درد و رنج ديگري داشته باشند» طرح بسيار موفقي بوده است .

دکتر"احسان روشن روان" هم چنین با اشاره به این که با افتتاح بیمارستان های جديد در بجنورد و شیروان نياز به خون و محصولات خوني از سوي مراكز درماني افزایش می یابد اظهار داشت: متناسب با توسعه در حوزه درمان و سلامت باید زیر ساخت هاي انتقال خون استان هم تقویت شود و بعنوان مثال در حوزه منابع انسانی باید با جذب نیرو های جديد اعم از استخدامي يا طرحی و پیام آور، اقدام گردد.

به گفته وی زحمات بي شائبه رییس دانشگاه که اینگونه با جديت ،پشتكار و توانمندي مديريتي بالا باعث شده اند تغيير و تحولات حوزه سلامت و درمان در مسير درست و قابل قبولي در استان پيش رود در خور تقدير است .

وی اظهار داشت: حمايت هاي ارزنده اي كه دانشگاه در سطح ستادي و استاني از مجموعه انتقال خون داشتند نیز باعث شد تغييرات و پيشرفت هاي قابل توجهي حاصل شود كه استانداردسازي و ارتقاء تمامي واحدهاي فني (كه با بازرسي آتي منجر به كسب مجوز ارسال پلاسما به خارج از كشور هم خواهد شد) از جمله اين تغييرات است