خرید حدود یک میلیارد تومان تجهیزات پزشکی تولید داخل طي دو روز اخیر براي بيمارستان جديد شيروان

جمعه ٢٥ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١٣:٢٤ ب.ظ   (بازدید : 32 نفر)

به گزارش وبدا دکتر" فریمان ابراهیم زاده" معاون فرهنگي دانشگاه با اعلام اين خبر اظهار داشت: در راستای تحقق شعار سال ۱۳۹۶ که توسط مقام معظم رهبری سال "اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال" نامگذاری شده است و حسب تاکیدات وزیر کارآمد و ریاست دانشگاه ،در دو روز اخیر قریب به یک میلیارد تومان تجهیزات پزشکی تولید داخل با کیفیت مناسب جهت بخش هاي مختلف اين بيمارستان خريداري شد.
وی تصريح كرد:امیدواریم بتوانيم با این اقدامات به سهم خود زمینه تحقق این شعار ارزشمند را فراهم و ادای تکلیف نماییم.
وی تاکید کرد:همگی باید هوشیار باشيم و نگذاريم حس الیناسیون یا خودباختگي در جامعه رشد یابد.
دکتر"ابراهیم زاده"گفت: باید توانمندیهای كشور عزيزمان را در عرصه هاي مختلف از جمله بهداشت و درمان ارج نهاده و به آن افتخار نماییم.
به گفته وي تجهیزات خریداری شده از صفر تا ۱۰۰ در کشور طراحی و تولید شده و در بیمارستان های متعددی از نظر کیفیت مورد تایید قرار گرفته اند بنابراین با اطمینان آن را تهیه نموده ايم كه اين امر بحق یکی دیگر از اسناد خودکفایی ایران عزیز محسوب می گردد.