اختصاص مکان هاي مناسب برای اقامه نماز در بیمارستان های جدید بجنورد و شیروان

جمعه ٢٥ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١٣:٢٦ ب.ظ   (بازدید : 219 نفر)

به گزارش وبدا معاون فرهنگی دانشگاه با تاكيد بر اين مطلب گفت:مفتخر به این هستیم که در دو بیمارستان جدیدالاحداث امام حسن (ع) بجنورد و آیت الله هاشمی رفسنجانی شیروان مکانهای مناسبی جهت اقامه نماز در نظر گرفته شده و اختصاص يافته است.
دکتر"فریمان ابراهیم زاده "با بیان اینکه فریضه نماز به عنوان یک واجب ديني در قرآن کریم مورد تاکید قرار گرفته است گفت:‌با ادای این فریضه الهی از منکرها در جامعه پیشگیری مي گردد و به سمت توسعه پیش خواهیم رفت بنابراین توجه به تمهیدات لازم جهت برپايي نماز وظیفه است و امری بایسته تلقی می گردد.
به گفته وی در هزاره سوم سازمان جهانی بهداشت بدلیل بحران معنویت در جهان ، "معنویت "را به عنوان یکی از ابعاد چهارگانه سلامتی معرفی نموده است و در جامعه ما بخوبي به اين مهم توجه شده است .