بازدید اعضای تیم شورای رسانه ای افتتاح پروژه های دانشگاه از بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی آیت الله هاشمی رفسنجانی شیروان

چهارشنبه ٩ فروردين ١٣٩٦ ساعت ٢:٥٠ ق.ظ   (بازدید : 178 نفر)

به گزارش وبدا در این بازدید تیم شورای رسانه ای ضمن بازدید از بیمارستان و خدا قوت به همکاران پر تلاش دست اندرکار راه اندازی بیمارستان ، با فرماندار و نایب رییس شورای این شهرستان نیز دیدار و گفتگو کردند.

دکتر «حکاک» مسئول شورای رسانه در نشست با مدیر بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی اظهار داشت: هدف ما انعکاس زحمات و تلاش های همکاران و ارایه گزارش از روند اجرای پروژه و پیشرفت های حاصل شده به ریاست محترم دانشگاه است.

وی تاکید کرد:پیشرفت کار این بیمارستان قابل توجه بوده است.

دکتر "شکریان "مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز در این جلسه تصریح داشت:پروژه راه اندازی بیمارستان با پیشرفت مناسب در حال اتمام است و بیش از نیمی از تجهیزات نصب شده است و امیدواریم در ادامه نیز روند کار با سرعت و موفقیت پیش رود .