راه اندازی سایت روز شمار دانشگاه

شنبه ١٢ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١١:٤٢ ق.ظ   (بازدید : 73 نفر)

به گزارش وبدا رئیس شورای رسانه ای افتتاح پروژه های دانشگاه گفت:تا کنون سه سایت جدید راه اندازی شده است که دو مورد آن مربوط به بیمارستان های بجنورد و شیروان می باشد و یک مورد سایت روز شمار است که در صفحه نخست وب سایت دانشگاه فعال شده است.

دکتر"حکاک" اظهار داشت:این سایت قسمت های مختلفی دارد ،در بخش آلبوم تصاویر در خصوص عملکرد،جلسات،بازدیدها،تجهیز بیمارستان،ساخت و سازها و نمای کلی مواردی مطرح می شود و افراد با مشاهده اطلاعات بارگذاری شده  اطلاعات کلی از روند اجرای پروژه ها دریافت می کنند.

به گفته وی به صورت آنلاین پوشش تصویری رسانه ای داشته ایم،بخش خبر به روز و آنلاین مصاحبه و خبر ها را بارگذاری می کند و تیزر های تلویزیونی نیز تهیه شده است.

وی تاکید کرد:این تیم شبانه روزی فعالیت کرده تا زحماتی که در راستای افتتاح این دو بیمارستان کشیده شده است انعکاس دهد.

رئیس شورای رسانه ای افتتاح پروژه های دانشگاه گفت:مدیران پروژه همکاری خوبی با اعضای تیم شورای رسانه داشتند،تبلیغات محیطی و شهری شروع شده است،تیزرهای تلویزیونی ایجاد شده و با رسانه جهت پوشش خبری هماهنگی لازم صورت گرفته است.

وی تصریح کرد :مشاهده همزمان سایت اصلی دانشگاه و روز شمار از طریق آدرس http://nkums.ac.ir امکان پذیر است .