افزایش ضریب سلامت مردم با افتتاح بیمارستان های جدید

دوشنبه ١٤ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١١:٥٢ ق.ظ   (بازدید : 62 نفر)

به گزارش وب دا رئیس سازمان نظام پزشکی استان بابیان این مطلب گفت : با افزایش تخت های بستری در استان بیماران بیشتری می توانند از خدمات درمانی بهره مند شوند.

دکتر «محمدحسین انصاری مود» تصریح کرد:دانشگاه علوم پزشکی استان توانسته همگام با سیاست های دولت پیش رفته و در اجرای طرح تحول سلامت موفق عمل نماید.

این مسئول در ادامه با بیان اینکه با اجرای طرح تحول زمینه خدمت به گروه های آسیب پذیرجامعه فراهم شد، افزود : با اجرای این طرح هزینه های درمان به عهده دولت گذاشته شد و دغدغه بیمار شدن از بین رفت.

وی افزود :خانه های بهداشت درتمام روستاها فعال شد و تعداد پزشکان در روستاها افزایش یافت .

دکتر «انصاری» همچنین تاکید کرد: درطرح تحول سلامت باید به حوزه بهداشت توجه ویژه ای شود تا با پیشگیری ،هزینه های درمانی کاهش یافته و منابع مالی حفظ شود.

وي خاطرنشان كرد:طرح تحول سلامت در خراسان شمالي با مديريت كارآمدي كه صورت گرفته با احداث بيمارستانهاي جديد توانسته است  سياست هاي دولت تدبير واميد راباموفقيت به اجرا در اوردودر اين راستا توجه جدي به وضعيت بخش خصوصي مي تواند  با ايجاد فضاي رقابتي  سالم دست اوردهاي بي نظيري را در ادامه طرح براي مردم اين سامان داشته باشد.