دیدار رئیس دانشگاه با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان بجنورد

سه شنبه ١٥ فروردين ١٣٩٦ ساعت ٢٣:٣٤ ب.ظ   (بازدید : 54 نفر)

به گزارش وب دا رئیس دانشگاه در این دیدار اظهار داشت : طی چند سال گذشته در مجموعه دانشگاه اقدامات بزرگی صورت گرفته است و از راهنمایی ها و ارشادات نماینده محترم ولی فقیه در مناسبت های مختلف استفاده نموده ایم.

دکتر ابراهیم گلمکانی با اشاره به نامگذاری شعار سال به اقتصادمقاوتی، تولید و اشتغال توسط مقام معظم رهبری، بیان کرد: نگاه دانشگاه به بحث اشتغال از چندین سال قبل شکل گرفته است و درحوزه اشتغال علاوه بر فعالیت حداقل 1000نفر نیروی طرحی، بالغ بر 1000 نفر نیرو در 3 سال گذشته جذب دانشگاه شده است.

وی تصریح کرد: 75درصد از نیروهای جذب شده نیروی فنی شامل پرستار،تکنسین اتاق عمل و...بوده اند و با راه اندازی بیمارستان های جدید زمینه اشتغال بیشتری نیز فراهم خواهدشد.

این مقام مسئول استان همچنین افزود: در خصوص حمایت از تولید هم 95 درصد داروهای مورد نیاز دانشگاه از تولیدات داخلی تامین می شود و در پروژه های عمرانی و تجهیزات پزشکی نیز عمدتا از تولیدات داخلی استفاده می گردد مگر اینکه امکان خریدش در داخل نباشد.

دکتر گلمکانی در پایان بیان کرد: در سه سال گذشته دانشگاه در بستر جهشی در زمینه های مختلف نظیر افزایش سرانه تخت های بستری،افزایش فضای فیزیکی درحوزه های درمانی،بهداشتی، آموزشی و فرهنگی قرارگرفته و رضایت مندی خوبی نیز در بحث طرح تحول سلامت ازجمله برخورداری جمعیت شهری وروستایی وحاشیه شهر ازخدمات بهداشتی، هتلینگ بیمارستان ها وتجهیزاتی که واردبیمارستان هاشده حاصل شده است خوشبختانه دانشگاه توانسته به دور از حاشیه ها فضارو برای خدمت رسانی به مردم شریف فراهم آورد.

حجت الاسلام یعقوبی نیز ضمن تقدیر از عملکرد دانشگاه اظهار داشت :کارهای فوق العاده ای در حوزه سلامت انجام شده و تحولی در بهداشت و درمان استان صورت گرفته است و شاهد حرکت رو به رشد نظام سلامت در کشور و استان هستیم .