انتقال بخش ها به بیمارستان های جدید یک بازه تدریجی است

سه شنبه ١٥ فروردين ١٣٩٦ ساعت ١١:٤١ ق.ظ   (بازدید : 15 نفر)

به گزارش وبدا رئیس دانشگاه اظهار داشت : استراتژی هایی برای حوزه درمان استان تعریف شده است تا بیمارستان امام رضا(ع) به مرکز کودکان و روانپزشکی مبدل شود، بیمارستان امام علی(ع) به مرکز تروما،کانسر و سوختگی مبدل می گردد ،بیمارستان بنت الهدی مرکز زنان است  و سایر بخش ها به بیمارستان جدید منتقل می شوند و دپارتمان قلب نیز در بیمارستان جدید امام حسن (ع) طراحی شده و ساخته خواهد شد .

دکتر"ابراهیم گلمکانی" تصریح کرد: بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان نیز بخش های کودکان و زنان را شامل می شود و سایر بخش ها به بیمارستان جدید منتقل می شوند.

وی تاکید کرد:تقریبا تمام رشته های فوق تخصصی ضروری را در استان داریم و اکنون که بستر لازم نیز با افتتاح 2 بیمارستان فراهم می شود ؛درمهر ماه هر سال که زمان توزیع متخصصین است قطعا جذب خواهیم داشت.